Hamas ubio 40 dece i beba na jugu Izraela? Miris smrti je u vazduhu

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 18:43

Hamas ubio 40 dece i beba na jugu Izraela? "Miris smrti je u vazduhu"

Tela više od 200 Izraelaca koje je navodno ubio Hamas pronađena su u malom kibucu Kfar Aza na jugu Izraela.

To prenosi TV kanal i24 njuz, koji se poziva na spasioce iz organizacije ZAKA. Među žrtvama je i oko četrdesetoro dece. TV kanal navodi da su neka deca obezglavljena.

Predstavnici medija pozvani su u utorak da obiđu mesto razaranja u Kfar Azi koje je uništio Hamas u ranim satima invazije.

Vojnici se susreću sa nezamislivim užasima dok uklanjaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tela žrtava i navode da se svuda oseća miris smrti.

Automobili zajednice, parkirani ispred, potpuno su zapaljeni. Još nema tačnog broja koliko je ljudi ubijeno pošto se tela još prikupljaju i uklanjaju iz domova.

Više od 70 naoružanih terorista napalo je zajednicu.

"To nije rat. Nije bojno polje. Vidite bebe, majku i oca u njihovim spavaćim sobama i kako su ih teroristi ubili. To je masakr", opisao je general IDF Itaj Veruv.

Zverstva su, prema navodima izraelskih medija, počinjena puškama, granatama, noževima...

Za vojnike je i dalje izazov da provere svaku kuću zbog brojnih mina.

Novinarima je čak savetovano da se drže dalje od nekih područja koja još nisu očišćena od eksploziva.

Užas je otkriven samo dan nakon što je izraelska spasilačka služba ZAКA, podsetimo, pronašla 108 tela u Beriju, malom kibucu na jugu Izraela, koji su napali militanti Hamasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR SCENE NA JUGU IZRAELA: Hamas ubio 40 beba i dece, klali ih i odsecali im glave! Niko nije bio pošteđen! Miris smrti na svakom koraku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023

Jeziva svedočanstva izraelskih vojnika..Teroristi Hamasa navodno su masakrirali najmanje 40 beba i dece u bolesnom divljanju u jednom gradu - a neke su pronađene obezglavljene, tvrde izraelske vlasti, prenosi "The Sun"...Izraelski vojnici otkrili su scene nezamislivog užasa u Kfar Azi - selu blizu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.