Hamas objavio: Ubijeni su

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 12:37

Hamas objavio: Ubijeni su

U izraelskim vojnim udarima ubijeno je najmanje 70 Palestinaca i ranjeno još 250, dok su okupljeni čekali na kamione pomoći u gradu Gazi.

Ovo je saopštila danas Kancelarija za medije palestinskih vlasti u Gazi pod kontrolom Hamasa, prenosi Rojters.

Bolnica Kamal Advan u Gazi primila je tela 10 mrtvih i desetine ranjenih Palestinaca iz zapadnog grada Gaze, rekao je za Rojters šef bolnice Husam Abu Safija.

"Ne znamo koliko ih ima u drugim bolnicama", dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je on. Izraelska vojska je saopštila da ispituje izveštaje o ovom napadu.

Prethodno je Ministarstvo zdravlja Pojasa Gaze saopštilo da je od početka izraelske vojne ofanzive, nakon napada Hamasa 7. oktobra prošle godine, najmanje 30.035 Palestinaca ubijeno, a 70.457 ranjeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.