Hakovana stranica SUBNOR-a

Izvor: B92, 26.Mar.2012, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakovana stranica SUBNOR-a

Beograd -- Simpatizeri Draže Mihailovića hakovali su internet sajt SUBNOR-a. Stranica je oborena tri dana nakon nastavka sudskog procesa rehabilitacije Mihailovića.

Oni su na naslovnoj stranici ostavili sliku generala Draže Mihailovića sa porukom zašto je važna rehabilitacija komandanta kraljeve vojske u otadžbini. Taj postupak izaziva burne polemike u srpskom društvu i regionu, obnavlja podele na četnike i partizane, patriote i izdajnike iz Drugog svetskog rata.

"Ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana sinovi i unuci onih koji su ubili Dražu Mihajlovića planiraju da to ponove time što će pokušati da spreče njegovu rehabilitaciju.

Sama rehabilitacija Draže Mihajlovica bi rasvetlila njihovu ulogu u istoriji koja se pokazala kao pogubna za ovu zemlju i njen narod.

Mnogi se danas vremena komunizma sećaju sa nostalgijom zbog boljeg kvaliteta života. Nažalost to jeste istina ali je istina i ovaj pakao

u kome živimo a kome je uvertira bio lažni komunistički raj. Zbog komunizma smo izgubili sve prošlost, sadašnjost i budućnost.

Ipak na daleku budućnost jos uvek možemo uticati. Pre svega treba dignuti nivo svesti kod ljudi, naučiti ih pravim vrednostima počev od

istine i time lisiti zemlju trulog semena ne bi li se iz zdravog ponovo rodila zdrava Srbija", piše u poruci koja je ostavljena na hakovanom sajtu SUBNOR-a.

Savez udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Srbije ranije je saopštio da se oštro protivi rehabilitaciji Draže Mihailovića smatrajući da bi takav potez imao dalekosežne posledice po narod i državu Srbiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četnici hakovali partizane (FOTO)

Izvor: S media, 26.Mar.2012

Dok se o rehabilitaciji Draže Mihjlovića razmatra, njegovi simpatizeri hakovali su internet sajt Savez udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Jugoslavije...Protest zbog rehabilitacije Draže: Mihalović - genocid - Mladić (FOTO)..Nastavak postupka za Dražinu rehabilitaciju..Dražu traže oglasom..Oni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.