Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2012, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakeri stavili Dražu na sajt SUBNOR-a

BEOGRAD -

Internet sajt Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Jugoslavije (SUBNOR) hakovali su danas simpatizeri Dragoslava Mihailovića, o čijoj rehabilitaciji se trenutno raspravlja.

Na naslovnoj stranici sajta nalazi se slika Mihailovića i poruka, ali nije navedeno ko ih je postavio.

"Ovih dana sinovi i unuci onih koji su ubili Dražu Mihailovića planiraju da to ponove time što će pokušati da spreče njegovu rehabilitaciju. Sama rehabilitacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Draže Mihailovića bi rasvetlila njihovu ulogu u istoriji koja se pokazala kao pogubna za ovu zemlju i njen narod", navedeno je u poruci.

U njoj se navodi i da se danas mnogi vremena komunizma sećaju sa nostalgijom zbog boljeg kvaliteta života.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dražini simpatizeri hakovali stranicu SUBNOR-a

Izvor: Studio B, 26.Mar.2012

Internet sajt Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Jugoslavije (SUBNOR) hakovali su danas simpatizeri Dragoslava Mihailovića o čijoj rehabilitaciji se trenutno raspravlja. ..Na naslovnoj stranici sajta nalazi se slika Mihailovića i poruka, ali nije navedeno ko ih je postavio..."Ovih...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.