Hakeri probali da ucene Rejdiohed

Izvor: Danas, 12.Jun.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakeri probali da ucene Rejdiohed

Getty ImagesGrupa Rejdio head Hakeri su pokušali da ucene članove benda „Rejdiohed“ (Radiohead), tako što su hteli da objave 18 sati novog snimljenog materijala, sa njihovog albuma „Okej kompjuter“ (OK Computer). Traka sa snimanja je navodno ukradena prošle nedelje, a hakeri su tražili 150.000 dolara kako bi je vratili. Umesto toga, bend je odlučio da […] Članak Hakeri probali da ucene Rejdiohed se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hakeri probali da ucene Rejdiohed

Izvor: B92, 12.Jun.2019

Hakeri od benda tražili 150.000 dolara kako ne bi objavili muziku sa albuma "OK Computer"...Hakeri su pokušali da ucene članove benda Radiohead, tako što su hteli da objave 18 sati do sada neobjavljenog materijala, sa albuma OK Computer...Traka sa snimanja je navodno ukradena prošle nedelje, a hakeri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.