Izvor: B92, 12.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hag, licemeran i bezobziran"

Beograd -- Radikali optužili portparola Tribunala Refika Hodžića za licemerje zbog izjave da je tom sudu najvažnije zdravlje pritvorenika.

Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić rekao je da je u Haškom sudu "umrlo ili ubijeno" osam ljudi. On je kazao da predsednik SRS Vojislav Šešelj i dalje odbija hranu i lekove i da počinje da oseća slabost, ali da neće obustaviti štrajk do ispunjenja zahteva.

Šešelj je u petak 10. novembra počeo štrajk glađu zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << restriktivnih odredbi koje onemogućavaju posetu njegove supruge, ali i zbog toga što traži da se prepiska sa sudom i tužilaštvom obavlja isključivo na srpskom jeziku i na papiru.

Lider radikala zahteva i da mu se dozvoli registracija pravnih savetnika i da se ukine odluka o imenovanju branioca u pripravnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.