Hadžić i Ranković Tošović nove sudije Višeg suda u Novom Pazaru

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadžić i Ranković Tošović nove sudije Višeg suda u Novom Pazaru

Visoki savet sudstva (VŠ) danas je na sednici izabrao dosadašnje sudije Osnovnog suda u Novom Pazaru Slađanu Ranković Tošović i Šemsa Hadžića za sudije Višeg suda u tom gradu, objavio je radio Sto plus.

Ranković Tošović i Hadžić su sudije Osnovnog suda u Novom Pazaru od početka 2010. godine, a bili su među šest kandidata na konkursu VŠ za izbor sudija Višeg suda.

Pored njih, konkurisali su i novoizabrana predsednica Osnovnog suda Ana Pejčinović, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sudije tog suda Vesna Luković i Edin Hodžić, kao i sudija Prekršajnog suda u Raški Ratka Karadžić.

Viši sud u Novom Pazaru, računajući i predsednika Izeta Suljovića, ima sedmoro sudija – Adila Bibića, Elvira Dedeića, Safeta Kadrića, Radovanku Karličić, Slađanu Čolović i Spasoja Čorbića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.