HVALA NA SVEMU ŠTO RADIŠ ZA OTADŽBINU Velikom brzinom pristižu čestitke Ani Brnabić

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 21:06

"HVALA NA SVEMU ŠTO RADIŠ ZA OTADŽBINU" Velikom brzinom pristižu čestitke Ani Brnabić

Čestitke stigle i iz Republike Srpske.
Bivša premijerka, Ana Brnabić, izglasana je danas za predsednicu Narodne skupštine Republike Srbije. Ovom prilikom oglasile su se brojne kolege koje su uputile čestitke.
- Ani Brnabić, velikom prijatelju i saborcu, ženi koja se svim srcem i dušom, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, bori da naša Srbija ide samo napred, da bude još snažnija i naprednija, a naši građani imaju još bolji život, od srca čestitam izbor za predsednika Narodne skupštine Republike Srbije.
Idemo još hrabrije i snažnije u nove pobede, za našu zemlju, za naše građane, za budućnost naše dece! - rekla je Darija Kisić Tepaćević, ministarka za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Časno, dostojanstveno i u duhu demokratije" Željka Cvijanović čestitala Ani Brnabić izbor za predsjednicu Skupštine Srbije

Izvor: Blic, 20.Mar.2024

Srpska članica Predsedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je Ani Brnabić izbor za predsednicu Narodne skupštine Republike Srbije, izrazivši uverenje da će najvišu zakonodavnu instituciju voditi časno i dostojanstveno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.