HUTI NE ODUSTAJU: Imaju novu ZASTRAŠUJUĆU poruku za neprijatelje Palestine

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 18:09

HUTI NE ODUSTAJU: Imaju novu ZASTRAŠUJUĆU poruku za neprijatelje Palestine

Ključa na Bliskom istoku

Jemenska militantna grupa Huti potvrdila je danas da će nastaviti da sprečava izraelske brodove ili one koji idu ka okupiranim palestinskim lukama sve dok agresija i opsada Gaze ne prestanu.

Pomorska plovidba bezbedna je u Crvenom moru, Arapskom moru i moreuzu Bab al-Mandab, osim za izraelske brodove ili one koji idu ka "okupiranoj Palestini", prenela je jemenska novinska agencija Saba, pozivajući se na izvore iz militantne grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju podržava Iran.

- Svaki brod kome je potrebna pomoć treba da komunicira preko Međunarodnog kanala 16 ili da pošalje e-poštu na [email protected]. - poručuju iz pokreta Huti.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.