HUREM IZAŠLA IZ BOLNICE: Svima se zahvalila na podršci, verenika izostavila

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUREM IZAŠLA IZ BOLNICE: Svima se zahvalila na podršci, verenika izostavila

Glumica je otpuštena iz bolnice u Berlinu gde se lečila od posledica stresa

Turska glumica i zvezda "Sulejmana Veličanstvenog" Merjem Uzerli, koja je pobegla u Nemačku na lečenje od depresije, konačno je bolje.

Glumica je na svoj 30. rođendan objavila fotografije na kojima pozira u blizini mora. Očigledno je otpuštena iz bolnice u Berlinu gde se lečila od posledica stresa.

Merjem, svima poznatija kao Hurem iz "Sulejmana", uz fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije napisala gde trenutno boravi, a s obzirom na to da je na slikama odevena u debelu zimsku jaknu, nagađa se da je verojatno na odmoru u Skandinaviji.

Uz slike plaže Merjem je napisala: "Zahvaljujem vam na svim rođendanskim čestitkama, uvek ste uz mene i pružate mi veliku ljubav. Uživam u prirodi i zahvaljujem Bogu na svemu."

A iako je, kad bi objavljivala fotografije iz bolnice, Merjem redovno zahvaljivala i svom vereniku Kanu Atešu, u rođendanskoj zahvalnici za njega nije našla mesto.

To možda i nije toliko čudno jer sve su glasnije priče da su Merjem i Kan prekinuli romansu kao da je on bio uz njen bolesnički krevet u Nemačkoj samo iz pristojnosti. Potvrdu priči daju i slike iz restorana u kojem je preduzetnik snimljen s novom devojkom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HUREM IZAŠLA IZ BOLNICE: Svima se zahvalila na podršci, verenika izostavila

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Glumica je otpuštena iz bolnice u Berlinu gde se lečila od posledica stresa OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.