HTEO MARIJI DA SPREMI VEČERU: TO GA KOŠTALO ŽIVOTA! Zbog ove NAMIRNICE cela porodica NASTRADALA  a dete ostalo SIROČE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 20:04

HTEO MARIJI DA SPREMI VEČERU: TO GA KOŠTALO ŽIVOTA! Zbog ove NAMIRNICE cela porodica NASTRADALA a dete ostalo SIROČE

Nezapamćena tragedija.

Devojčica Marija Čeliševa iz grada Laiševo u Rusiji ostala je siroče samo zato što su njeni roditelji držali džak krompira u podrumu. Niko od porodice nije ni slutio da će doći do tragedije, niti činjenicu da ovo povrće može biti smrtonosno.

Mihail (42), otac male Marije, inače nekada uspešni profesor prava, otišao je tog kobnog septembarskog dana po krompir u podrum, kako bi njegova supruga spremila ručak, ali se iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega nije vratio. On se onesvestio od gasa koji je krompir ispustio i ubrzo je umro.

Kada je njegova supruga Anastasija shvatila da se već neko vreme Mihail ne vraća, otišla je po njega i dogodilo se isto. Njihov stariji sin Georgi (18) takođe je ostao predugo u podrumu, kao i baka Iraida (68)...

Od svih njih ostala je živa samo Marija, evo šta se dogodilo.

Krompir sadrži glikokaloide koji su toksični za ljude. Kako ovo povrće truli, koncentracija glikokaloida raste, a potom se pretvara u smrtonosni gas.

Kada je Marijina porodica ušla u podrum, svi su se otrovali ovim toksinom i na mestu ostali mrtvi.

Jedino što je nju spasilo je to što su vrata ormara u kom je stajao krompir ostala otvorena, pa je gas u međuvremenu ispario, a devojčica ostala u životu.

Ogromna porodična tragedija desila se u septembru 2013. u porodičnoj kući, ali je zbog bizarnog načina na koji je stradala čitava Marijina porodica ponovo aktuelna na društvenim mrežama i opominje na to koliko krompir može biti opasan po život.

Izvor:Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŠLI U PODRUM I NISU SE VRATILI ŽIVI, UZROK SMRTI JEZIV! Nezapamćena tragedija, Marija (8) ostala siroče!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 12:17

Devojčica odjednom ostala bez roditelja, brata i bake..Devojčica Marija Čeliševa, iz grada Laiševo u Rusiji, ostala je siroče samo zato što su njeni roditelji držali džak krompira u podrumu. Niko od porodice nije ni slutio da će doći do tragedije, niti činjenicu da ovo povrće može biti smrtonosno...Mihail...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.