HTELA DA UBIJE MUŽA, PA STAVILA OTROV NA INTIMNI DEO TELA! Usledila je drama i neočekivani obrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 17:20

HTELA DA UBIJE MUŽA, PA STAVILA OTROV NA INTIMNI DEO TELA! Usledila je drama i neočekivani obrt

Dobila je kobni savet da bi ovakav način smrti mogao da joj donese lagodniji život

Neimenovana Brazilka (39) iz mesta Sao de Žoze Rio Preto pokušala je da ubije supruga (43) tako što je stavila otrov na svoju vaginu.

Brazilka je potom pozvala muža u sobu govoreći mu da ima specijalno iznenađenje za njega. Ono što nije očekivala je da će ona biti ta koja će na kraju u bolnici moliti za pomoć, te da će joj on spasiti život.

Žena je smislila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugura otrov u vaginu i ponudi suprugu da se "počasti" dole, znajući da dugo u krevetu nisu imali ovakav vid telesne "razmene". Prethodno je nedeljama pokušavala da ga ubedi da se razvedu, jer više nije mogla sa njim.

- Rekla mu je da ima iznenađenje za njega koje bi moglo da im vrati strast u brak. Kada se muž sagnuo dole, osetio je nepodnošljiv miris i bilo mu je sumnjivo o čemu se radi. Ne samo što nije pomislio da je otrov već se uplašio za zdravlje svoje supruge, pa ju je brzo odveo u bolnicu. Dok se ona usput pravdala govoreći da je mazala polni organ nekom kremom koja stimuliše zadovoljstvo, on je samo razmišljao o tome da li je ona dobro. U bolnici su jedva uspeli da joj izvuku svu količinu otrova iz vagine - prenosi Tvi24 reči lekara koji su pričali sa muškarcem.

Oni su dodali i da je ženski polni organ jako osetljiv i da bilo šta da se na njega maže ili trlja, bilo kakva krema ili tečnost, njeni zidovi to odmah upijaju u organizam poput sunđera.

- Žena nije ni svesna koliko je imala sreće. Tolika količina otrova u polnom organu, mogla je da je ubije za manje od sat vremena - rekli su doktori iz Sao Žozea.

Iako joj je spasao život, muž je rešio da se razvede od žene i ne samo to - tužiće je za pokušaj ubistva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.