HTC sprema i One 2 Mini?

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC sprema i One 2 Mini?

Ukoliko se detalj u vezi sa specifikacijama modela HTC One 2 Mini pokažu tačnim, manja verzija predstojećeg premijum smartfona će biti sve samo ne to.

Lista navodnih detalja u vezi sa hardverom model HTC M8 Mini pronašla je svoj put do interneta zahvaljujući korisniku Twittera @evleaks.

Sudeći po njemu, uređaj će raditi na Androidu 4.4 KitKat uz HTC Sense 6 korisničkim interfejsom. Mini će takođe posedovati Snapdragon 400 procesor sa 1GB radne memorije i 16GB >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << interne memorije kao i microSD slot.

Kada je ekran u pitanju, očekuje se 4.5-inčni 720p displej. Ukoliko je ovo tačno, Mini će imati veći ekran od trenutnog modela HTC One Mini koji će biti bliži ekranu na modelu HTC One.

Znatno manje sigurnosti vezano je za kameru, @evleaks tvrdi da će u pitanju biti kamera od 13 megapiksela, međutim HTC već neko vreme koristi Ultrapixel zadnju kameru.

Ako se u obzir uzme i želja HTC-a da u svoj portfolio uvrsti i nešto jeftinije smartfone srednje klase, vrlo je verovatno da ćemo uskoro biti u prilici da vidimo ovaj model.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HTC sprema i One 2 Mini?

Izvor: B92, 11.Feb.2014

Ukoliko se detalj u vezi sa specifikacijama modela HTC One 2 Mini pokažu tačnim, manja verzija predstojećeg premijum smartfona će biti sve samo ne to...Lista navodnih detalja u vezi sa hardverom model HTC M8 Mini pronašla je svoj put do interneta zahvaljujući korisniku Twittera @evleaks...Sudeći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.