HTC: Nešto neverovatno stiže 8. oktobra

Izvor: B92, 25.Sep.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC: Nešto neverovatno stiže 8. oktobra

Nakon gledanja promo videa za ovaj događaj, potpuno je jasno da HTC planira da predstavi „akcionu“ kameru.

Već neko vreme se spominje da bi HTC mogao da učini ovo, a promo video se čak ni ne trudi da sakrije očigledno.

„Nešto neverovatno stiže“, stoji na početku videa pre nego što krenu scene svakodnevnog života u Njujorku, ljudi kako igraju fudbal, skaču u bazen, slušaju muziku...

Jedna stvar koja je sve vreme prisutna jeste kamera koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je korišćena za snimanje videa. U pitanju nije GoPro, ali je prilično blizu.

Uređaj, koji će uskoro dobiti i svoje ime, izgleda poseduje zaista širok objektiv kao i opciju da snima usporeno.

Kratak video ne otkriva još puno toga, ne dobijamo priliku da vidimo kako će kamera izgledati kao ni da saznamo njenu cenu, međutim, čini se da je HTC siguran u to da u svojim rukama ima pobednika.

Raniji izveštaj lista Bloomberg ukazivao je na to da će uređaj biti cevastog oblika i da će posedovati senzor od 16 megapiksela i mogućnost povezivanja sa Apple i Android uređajima putem Bluetootha i WiFi-ja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.