HRejting: Najodgovorniji za loše odnose Hrvatske i Srbije je Vučić smatra 39,5 odsto ispitanika

Izvor: Danas, 24.Sep.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRejting: Najodgovorniji za loše odnose Hrvatske i Srbije je Vučić smatra 39,5 odsto ispitanika

Dnevnik HTV objavio je rezultate ovomesečnog HRejtinga o zaoštravanju odnosa između Hrvatske i Srbije, koje je za HRT sprovela agencija Promocija plus na uzorku od čak 1400 ljudi. Članak HRejting: Najodgovorniji za loše odnose Hrvatske i Srbije je Vučić smatra 39,5 odsto ispitanika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Istraživanje: Većina Hrvata misli da je Srbija odgovorna za incidente

Izvor: VOA, 24.Sep.2019

Za sve to što se događalo u poslednjih mesec dana, a ima veze sa Srbima i Hrvatima, krivi su Srbija i srpska politika, ili su barem više krivi od Hrvatske, stav je većeg dela ispitanika u anketi koja je sprovedena u Hrvatskoj. Hrvatska radio-televizija (HRT) objavila je rezultate ovomesečnog...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.