HRVATSKI MEDIJI POŽELELI DA BUDU DUHOVITI: Po naredbi Plenkovića, na sramotan način pokušali da ismeju Vučića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 12:58

HRVATSKI MEDIJI POŽELELI DA BUDU DUHOVITI: Po naredbi Plenkovića, na sramotan način pokušali da ismeju Vučića (FOTO)

Iz dana u dan uvećava se spisak tupana koji ispunjavaju naloge poglavnika Plenkovića!

Hrvatski “novinari” pokušavaju da budu duhoviti, da napišu nešto makar smešno, kad nisu u stanju ništa inteligentno, ali jednostavno, ne ide.

Opravdanja za ustašluke ne mogu da nađu i ne mogu da objasne zašto je predsedniku Srbije zabranjeno da položi cvet u Jasenovcu.

Smeta im to što Vučić ne želi na njihovo primorje, a sa druge strane veličaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje umetnike koji su održali časnu pionirsku reč i do smrti nisu nastupali u Beogradu.

Kleli su se svi od reda, "nikada nećemo pjevati u Srbiji", ali kada je guzica zinula, brzo su zaboravili.

Retki zaista nisu, a njih predstavljaju kao heroje. Ipak, Vučiću se podsmevaju jer je čovek od reči.   

Evo šta pišu poglavnikova bedna piskarala:

- Četvrtak 11. 8. 2022. Udruga gradonačelnika istarskih i dalmatinskih gradova, s tugom je primila vijest da Aco usnaša neće na more u Hrvatsku. Svi su se nadali da će tako ugledan gost doći baš u njihov grad i da će tu provesti odmor, ali ništa od toga. Umjesto na more, Aca usnaša i dalje želi u Jasenovac. Najstariji kroničari pamte da je Aca već bio na odmoru u Hrvatskoj, ali je i tada izabrao kontinentalnu destinaciju. Bilo je to prije 27 godina, tamo daleko, daleko od mora, u Glini. Nije da Aca ne voli more, kaže da posebno voli onaj dio tamo oko Karina, ali tamo iz objektivnih okolnosti jedno vrijeme neće ljetovati.

Duhovito? Nije, Smešno? Smešno je koliko potomci Ante Pavelića i Maksa Luburića pokušavaju da unize srpskog predsednika, ali potajno, u sebi, žale što nemaju lidera kao što je Vučić, umesto dežmekastog poglavnika Plenkovića, ustaše i političkog šarlatana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.