HRVATSKA POLICIJA MORA PONOVO U SRBIJU, OVO JE STRAŠAN SLUČAJ Oglasio se AMBASADOR HRVATSKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 08:37

"HRVATSKA POLICIJA MORA PONOVO U SRBIJU, OVO JE STRAŠAN SLUČAJ" Oglasio se AMBASADOR HRVATSKE

Tim policije iz Hrvatske došao je ponovo u Srbiju kako je Nikola Milina, glavni direktor tamošnje policije i najavio.

Hrvatski ambasador u Beogradu Hidajet Biščević je, govoreći o slučaju nestanka hrvatskog državljanina Mateja Periša, rekao da srpska policija dobro obavlja svoj posao.

- Strašan slučaj, s toliko još nerešenih nepoznanica. Zbog potrebe da se sve do kraja istraži i osvetli, ali i zbog potrebe da se izbegnu i otklone sve eventualne nepoželjne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interpretacije, posebno je važna činjenica, koju i Matejev otac potvrđuje i ponavlja, da srpska policija profesionalno i predano radi svoj posao u istrazi i da je uspostavljena saradnja s hrvatskom policijom - rekao je Biščević za beogradske medije.

Podsetimo, tim policije iz Hrvatske došao je ponovo u Srbiju kako je Nikola Milina, glavni direktor tamošnje policije i najavio.

Milina je rekao da hrvatska policija radi provere na području Hrvatske vezano za nestanak mladića iz Splita u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine.

- Razmenjujemo informacije. Kolege će sigurno otići još jednom u Srbiju - rekao je Milina na konferenciji za novinare.

Dodao je da policija ne može da čita sve komentare, ali da prikupljaju obaveštenja od svih sigurnosnih službi i građana.

- Policajci su slobodni da postupaju po zakonu, ne čekajući komande. Zamislite da svaki policajac čeka komandu - rekao je Milina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.