HRVATICA UBILA TROJE DECE PA SEBE: Od srdačne žene do najstrašnijeg monstruma (FOTO, VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 14:33

HRVATICA UBILA TROJE DECE PA SEBE: Od "srdačne žene" do najstrašnijeg monstruma (FOTO, VIDEO)

Hrvatica u Melburnu ubila troje svoje dece i potom izvršila samoubistvo

Australijska policija je u porodičnoj kući na severu Melburna pronašla četiri mrtve osobe, majku i njene troje dece. Sumnja se da je decu Kleri (7), Anu (5) i Metjua (3) ubila njihova 42-godišnja majka Kejti Perinović (42), koja je nakon toga počinila samoubistvo.

Otac dece, Tomislav Perinović (48), pušten je na slobodu nakon ispitivanja, objavila je policija.

- Razgovarali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s velikim brojem ljudi, uključujući porodicu, prijatelje i komšije preminule. Provedena je opsežna forenzička analiza. Istražitelji smatraju da 48-godišnjak nije bio uključen u događaj. Policija ne traži nove osumnjičene. Prvi rezultati istrage pokazuju da je 42-godišnja žena odgovorna za sve četiri smrti - objavili su iz policije.

Zamenik načelnika policije Robert Hil rekao je za Njuzvik da u porodici nisu zabeleženi slučajevi nasilja.

Mother and three kids confirmed dead at Tullamarine home.

Mum was 42. One girl aged 7, one girl aged 5 and a boy aged 3.

Heart-wrenching stuff, whatever has happened. pic.twitter.com/o0qtVLuber

— Gus Bruno (@gusbruno7) January 14, 2021

- Ovo je tragičan događaj. Svaki gubitak života je tragičan, ali kad su uključena deca, to je neusporedivo bolnije - kazao je Hil i dodao da je policija još daleko od toga da shvati sve okolnosti tragičnog događaja.

Komšije za porodicu kažu da su uvek bili pristojni, a područje na kojem su živeli opisuju kao "tiho i mirno".

An unthinkable family tragedy in Tullamarine is now being treated as a murder-suicide. Homicide detectives are convinced Katie Perinovic killed her three children before taking her own life. www.7NEWS.com.au #7NEWS

Posted by 7NEWS Melbourne on Thursday, January 14, 2021

- Deca su uvijek bila lepo obučena, a majka je bila pristojna i uvek nas je pozdravljala... Bila je jako srdačna - rekao je jedan od komšija.

Herald San je objavio da je porodica Perinović hrvatskog porekla, te da se majka preminule žene takođe nalazi u Australiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.