HRVATICA PRETUKLA MUŽA Udarila ga nogom u zadnjicu - sada je saznala šta joj je kazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 10:06

HRVATICA PRETUKLA MUŽA Udarila ga nogom u zadnjicu - sada je saznala šta joj je kazna

Sud je uzeo u obzir činjenicu da nije osuđivana, da je nezaposlena i lošeg materijalnog stanja kao i da je majka troje dece

Zbog fizičkog nasilja u porodici tačnije jer je supruga udarila nogom u nogu, a zatim elegantno i u stražnjicu, 45-godišnjoj majci troje dece, koja je prenoćila u policijskoj stanici zbog toga, prekršajni sudija je "izbio" iz džepa 130 evra. Naime, toliku joj je kaznu dosudio jedan dalmatinski prekršajni sud, ali ju je usput i oslobodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plaćanja sudskih troškova.

Osuđena žena se ne smatra krivom iako je priznala da je suprugu dala "vritnjak". U svoju odbranu je otkrila da se sve to odvilo u večernjim satima januara ove godine u porodičnoj kući. Bila je sama s decom koja su se igrala u svojoj sobi.

- Pustila sam muziku na laptop. I u tom je trenutku ušao u kuću moj nevenčani suprug. Odmah s vrata se počeo derati da smanjim muziku jer je to njegova kuća. Prišao mi je a ja sam imala utisak da želi da me udari. Nasrnuo je na mene dok sam još bila na podu. A kad sam ustala s poda, odgurnula sam ga. On me, iskreno, nije ni dotaknuo dok sam sedela, ali je bio takvog raspoloženja da sam osetila strah i ustala pa ga odgurnula. Zatim sam ga udarila nogom u njegovu levu nogu, a na kraju i u stražnjicu. Inače sam paničar po prirodi, pa sam zato tako reagovala - pravdala se prijavljena žena ukazujući da "taj udarac nije bio jakog intenziteta i da ga nije povredila".

Dodala je zatim i da je partner nakon tih udaraca otišao u hodnik i nazvao policiju do čijeg su se dolaska prepirali. Tim neprimerenim scenama, zaključila je na kraju optužena, deca nisu prisustvovala. Prilikom izricanja sankcije sud je kao olakšavajuće okolnosti uzeo u obzir činjenicu da nije ranije osuđivana, da je nezaposlena i lošeg materijalnog stanja kao i da je majka troje dece.

U odnosu na inicijalno izrečenu kaznu od 130 evra, 45-godišnjakinja mora da plati 39,82 evra manje u završnici jer je nakon incidenta jedan dan provela uhapšena pod ingerencijom policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.