HRVATI PRETE DA ĆE ZATVORITI GRANICE: Srbija ponovo na udaru komšija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 15:16

HRVATI PRETE DA ĆE ZATVORITI GRANICE: Srbija ponovo na udaru komšija!

U hrvatskom okruženju pojavila su se opet mini žarišta korona virusa.

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Aleš Hojs potvrdio je da se epidemiološka slika u Severnoj Makedoniji, BiH i Srbiji pogoršava, rekavši da je vrlo moguće da se granica s Hrvatskom opet zatvori.

Tako su u laboratoriji Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu u protekla 24 sata testirali 94 uzorka.

U Severnoj Makedoniji je ponovo počeo da raste broj obolelih.

Prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je saopšteno da u Sloveniju bez ikakvih restrikcija mogu da uđu građani 17 zemalja EU i koje nisu EU, a na toj listi nema Srbije.

Ranije je građanima Austrije, Hrvatske i Mađarske bilo dozvoljeno da pređu granicu Slovenije, a sada je ta lista proširena za još 14 zemalja.

Prelazak je dozvoljen građanima Bugarske, Kipra, Češke, Estonije, Finske, Nemačke, Grčke, Islanda, Letonije, Litvanije, Lihtenštajna, Norveške, Slovačke i Švajcarske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.