HRVATI NAPADAJU VUČIĆA IZ SATA U SAT! Sve zbog srpskog filma Oluja - istina o zločinu za njih je fabrika mržnje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 18:50

HRVATI NAPADAJU VUČIĆA IZ SATA U SAT! Sve zbog srpskog filma "Oluja" - istina o zločinu za njih je "fabrika mržnje" (FOTO)

U svakom satu ustaše izbacuju nove tekstove o predsedniku Srbije!

Bolesna kampanja ustaških medija pod kontrolom Andreja Plenkovića protiv Aleksandra Vučića nastavlja se ne iz dana u dan, nego iz sata u sat.

Hrvatima sad smeta što je u Srbiji konačno snimljen film "Oluja" koji će konačno izneti na videlo istinu u zločinačkoj akciji ustaša i genocidu nad Srbima o kom iz dana u dan hrabro govori predsednik Vučić. A ustaše mu tu istinu ne mogu oprostiti.

Dokaz za to je strašna kampanja ustaških medija protiv prvog predsednika Srbije koji je želeo da oda počast žrtvama ustaškog logora Jasenovac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.