HRVAT LOPATOM NAPAO TURISTU: Uhvatio se za polni organ, a kroz megafon psovao kupače! Ovo je razlog (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 20:08

HRVAT LOPATOM NAPAO TURISTU: Uhvatio se za polni organ, a kroz megafon psovao kupače! Ovo je razlog (VIDEO)

Nekoliko metara od jedne plaže na hrvatskom Rabu, vlasnik obližnjeg apartmana prisvojio je deo obale i mora. Osim što je kupio megafon da bi vikao na ljude, danas je i lopatom nasrnuo na turistu.

- Svaki put kad se neko približi čak i barkom "njegovoj plaži" on počne da viče, psuje i tera ljude. Danas je uzeo i lopatu i njom nasrnuo na turistu, vređao ga i uhvatio se za polni organ - rekla je jedna meštanka.

- Čini mi se kako je vlasnik apartmana. Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine je imao goste nudiste pa je terao ljude govoreći da su došli da ih gledaju, međutim, plaža nije označena kao nudistička. Ne znam za plažu, međutim, more sigurno ne može da prisvoji, a čak je i mrežu postavio u more - rekla je.

Dodala je da je turista bio stranac, samo se kupao, nije ni znao šta se događa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vlasnik apartmana u Hrvatskoj nasrnuo lopatom na turistu i opsovao mu "mater zaraženu"

Izvor: B92, 20.Jul.2020

Nekoliko metara od peščane plaže Pudarice na hrvatskom ostrvu Rab vlasnik obližnjeg apartmana je, kako pišu mediji, očigledno prisvojio deo obale i mora...Osim što je kupio megafon kako bi vikao na ljude, u ponedeljak je na jednog turistu nasrnuo i lopatom..."Svaki put kad se neko čak i barkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.