HRABROST PLATIO ŽIVOTOM: Poznato mesto i vreme sahrane nastradalog portira OŠ Vladislav Ribnikar

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 19:13

HRABROST PLATIO ŽIVOTOM: Poznato mesto i vreme sahrane nastradalog portira OŠ "Vladislav Ribnikar"

Dragan Vlahović je izašao pred dečaka, koji je naoružan sa dva pištolja krenuo u krvavi pir hodnicima i učionicama Osnovne škole "Vladislav Ribnikar"

Prva žrtva masakra na Vračaru u kojem je Kosta Kecmanović (13) ubio osmoro dece, bio je portir škole Dragan Vlahović. Pokušaj sprečavanja velike tragedije koja se nazirala platio je svojim životom.

Prvi je izašao pred dečaka, koji je naoružan sa dva pištolja krenuo u krvavi pir hodnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i učionicama Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i svoju hrabrost platio životom.

Iako je prema saznanjima bio dobar prijatelj svakom đaku u školi, Kosta nije oklevao već je Dragana najpre likvidirao.

Sahrana Dragana Vlahovića biće obavljena u subotu u 12 časova na groblju Lešće, dok će opelo početi nešto ranije u 10.30 časova.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je u jučerašnjoj pucnjavi u svojoj školi ubio osam učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, dok je teško ranio šestoro drugova i nastavnicu istorije.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.