HR:Uhapšen drogirani lekar s puškom

Izvor: B92, 29.Okt.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR:Uhapšen drogirani lekar s puškom

Zagrebački hirurg V.H. (47) pod uticajem alkohola i opijata, priveden je zbog toga što je ispred svoje vikendice u blizini Zadra pucao iz automatske puške.

Kako piše Zadarski.hr, policiju su pozvale uplašene komšije zagrebačkog lekara koje su iznenadni pucnji uznemirili.

Osim hirurga, privedena je i njegova 26-godišnja prijateljica koja se zatekla u vikendici.

Policija je saopštila da je hirurg pušku posedovao ilegalno i protiv njega je podnesena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krivična prijava zbog nedozvoljenog posedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih stvari, a biće podignut i optužni predlog zbog neovlašćenog pucanja iz vatrenog oružja.

Kako Zadarski.hr nezvanično saznaje, alkotest je pokazao da je hirurg imao 0,6 promila alkohola u krvi, a njegova prijateljica 0,9 promila. Hirurg je, kako se navodi, bio pozitivan i na droge.

U bolnici u kojoj je ovaj hirurg zaposlen rekli su da je on pre kraćeg vremena otišao na bolovanje i da nisu upoznati sa incidentom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijan i drogiran hirurg pucao iz automatske puške

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2014, 00:15

Zagrebački hirurg V.H. (47) pod uticajem alkohola i opijata, priveden je zbog toga što je ispred svoje vikendice u blizini Zadra pucao iz automatske puške...Kako piše Zadarski.hr, policiju su pozvale uplašene komšije zagrebačkog lekara koje su iznenadni pucnji uznemirili...Osim hirurga, privedena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.