HR: Maturanti slave kraj škole uz Za dom spremni VIDEO

Izvor: B92, 19.Maj.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR: Maturanti slave kraj škole uz "Za dom spremni" VIDEO

Zagreb -- Hrvatski portal "Lupiga" objavio je snimak na kojem se vidi grupa maturanata iz Zagreba koji poslednji dan škole slave uz povike "Za dom spremni".

Kako se navodi na sajtu, grupa od oko 50 maturanata iz nekoliko zagrebačkih škola prošetal je glavnim gradom Hrvatske uzvikujući ustaški pozdrav.

Dodaje se i da je nekolicina njih podizala desnu ruku, pozdravljajući pozdravom kojim su nacisti u vreme Drugog svetskog rata iskazivali odanost Adolfu Hilteru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako se slavi matura u Hrvatskoj: Za dom spremni! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017

Dok su srpski maturanti danas plesali maturski ples, njihove hrvatske kolege su drugačije obeležavale kraj godine. Hrvatski portal "Lupiga" objavio je snimak na kojem se vidi grupa maturanata iz Zagreba koji poslednji dan škole slave uz povike "Za dom spremni"...Kako se navodi na sajtu, grupa od...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.