HOTEL IZ PAKLA! Muškarca na spavanju ubola škorpija, i to u TESTISE, u pitanju je poznato odmaralište - Odmah podneta TUŽBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 15:25

HOTEL IZ PAKLA! Muškarca na spavanju ubola škorpija, i to u TESTISE, u pitanju je poznato odmaralište - Odmah podneta TUŽBA

Jeziva scena dogodila se u sobi luksuznog hotela u Las Vegasu

Muškarac iz Kalifornije razmatra pokretanje tužbe protiv luksuznog odmarališta u Las Vegasu, nakon što je rekao da ga je škorpion ubo u testise dok je spavao u krevetu sobe hotela u kom je odseo.

Prema izveštajima, Majkl Farči iz hotela Agora Hils kaže da se incident dogodio oko 26. decembra ujutro u hotelu "The Venetian", preneo je Foks biznis.

- Osećao sam se kao da me neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubo nožem u intimnom delu - rekao je Farči.

On je dodao kako je odjurio u kupatilo, gde je otkrio škorpiona zakačenog za donji veš, da bi napravio nekoliko fotografija pre nego što je otišao u bolnicu na lečenje zbog bolova. Soba u hotelu, u kojem su odseli Farči i njegova porodica, u proseku košta oko 400 dolara po noći - navodi Njujork post.

Hotel nije odmah odgovorio na zahtev za komentar, ali je potom saopštio da "odmaralište ima protokole za sve incidente koje je pratio i u vezi sa ovim incidentom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.