HOSPITALIZOVAN MILOŠ ZEMAN Oglasio se portparol češkog predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2022, 13:51

"HOSPITALIZOVAN MILOŠ ZEMAN" Oglasio se portparol češkog predsednika

Češki predsednik Miloš Zeman (77) primljen je u četvrtak u Centralnu vojnu bolnicu u Pragu na zakazani lekarski pregled, rekao je novinarima njegov portparol Jirži Ovčaček.

- Gospodin predsednik (Zeman) je od četvrtka u Centralnoj vojnoj bolnici na zakazanom lekarskom pregledu - rekao je Ovčaček, ne precizirajući vreme boravka predsednika u Centralnoj vojnoj bolnici.

Prema rečima Ovčačeka, ove nedelje se završava predsednikov odmor, a za narednu nedelju je već planiran niz radnih sastanaka, posebno sa stranim diplomatama i premijerom Petrom Fijalom.

BONUS VIDEO: Vojne vežbe Kine oko Tajvana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Češki predsednik Miloš Zeman PONOVO U BOLNICI

Izvor: Blic, 18.Avg.2022

Predsednik Češke Miloš Zeman primljen je u Centralnu vojnu bolnicu u Pragu radi planiranog kraćeg boravka u ustanovi, saopštio je neimenovani portparol bolnice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.