HOSPITALIZOVAN LOJD OSTIN: Šef Pentagona dobio komplikacije nakon medicinske intervencije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 08:16

HOSPITALIZOVAN LOJD OSTIN: Šef Pentagona dobio komplikacije nakon medicinske intervencije

Ostinov oporavak teče dobro i očekuje se da će on nastaviti danas da obavlja svoje dužnosti.

Američki ministar odbrane, Lojd Ostin, primljen je u Nacionalni vojno-medicinski centar ''Volter Rid'', 1. januara, nakon komplikacija koje je imao posle nedavne medicinske intervencije, saopštio je danas portparol Pentagona, Pet Rajder.

Kako je naveo, Ostinov oporavak teče dobro i očekuje se da će on nastaviti danas da obavlja svoje dužnosti u potpunosti, prenosi Rojters.

Drugi detalji za sada nisu objavljeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DANIMA SE KRILO DA JE PRVI ČOVEK PENTAGONA U BOLNICI: Stanje se zakomplikovalo nakon intervencije, STIGAO I PROTEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024

Suprotno redovnoj praksi vezanoj za druge visoke američke zvaničnike Pentagon nije javio o ostanku Ostina u bolnici...Lojd Ostin, američki ministar odbrane, u bolnici je od ponedeljka zbog zdravstvenih komplikacija, objavio je sinoć Pentagon koji o tome nije ranije obavestio javnost...- Ostin se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.