HOROR u tržnom centru: Niko nije verovao da će iza zida u toaletu naići na ovako JEZIV PRIZOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR u tržnom centru: Niko nije verovao da će iza zida u toaletu naići na ovako JEZIV PRIZOR

Policija vrši uviđaj

Telo muškarca pronađeno je iza zida u toaletu tržnog centra u Kalgariju. Radnik TC "Kor šoping" u centru Kalgarija, Alberta, pokušavao je u ponedeljak ujutro da popravi WC kotlić u ženskom toaletu koji nije puštao vodu.

Iza WC-a je ploča koja automatski pušta vodu kad se ljudi kreću. Kad je radnik uklonio ploču, sa šokom je ustanovio da se iza zida nalazi beživotno telo muškarca.

Body discovered inside wall in Calgary >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mall washroom. WATCH: https://t.co/jgQQYCiHOg pic.twitter.com/wU6s75XSIP

— CityNews Toronto (@CityNews) May 1, 2018

Identitet mrtvog muškarca ili uzrok smrti još nisu ustanovljeni. Nije poznato ni koliko je dugo telo bilo iza zida. Toalet je lociran pored dela sa hranom na poslednjem spratu četvorospratnog tržnog centra, pa policija smatra da je moguće da je čovek pao dok je puzao kroz ventilaciju ili cevi i zaglavio se iza zida.

UPDATED: Body found inside wall of women's washroom at Calgary mall https://t.co/BY0K9d7ZHe

— CTV News (@CTVNews) April 30, 2018

- Ovo je najlogičnija pomisao da je došao odozgo. Policija će ustanoviti da li je neko puzao kroz ventilacioni sistem – izjavila je portparolka policija Kalgarija Ema Pul.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.