HOROR ZA HOROROM: Ubio ženu naočigled PETOGODIŠNJEG deteta, iz stana se čuli jezivi KRICI i ZAPOMAGANJE, policija ga uhapsila na ulici

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 10:06

HOROR ZA HOROROM: Ubio ženu naočigled PETOGODIŠNJEG deteta, iz stana se čuli jezivi KRICI i ZAPOMAGANJE, policija ga uhapsila na ulici

Nesrećna žena je pronađena mrtva na krevetu.
Muškarac je uhapšen u Rimu tokom vikenda nakon što je izbo svoju ženu na smrt pred njihovom petogodišnjom ćerkom.
Žrtva, 37-godišnja Kineskinja, pronađena je mrtva na krevetu. Njena ćerka (5) je takođe bila u stanu u trenutku zločina, prenose italijanski mediji.
Žena je izbodena u abdomen i nažalost nije joj bilo spasa. Komšija koji je čuo njeno vrištanje pozvao je policiju.
Policija je pronašla nož kojim je žena izbodena u stanu. Kako prenose mediji, u stanu su bile još dve osobe koje su iznajmile sobu od njih i bile su u njima u trenutku zločina.
Muškarac je nakon ubistva žene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.