HOROR: Umesto sebe ugledala duha u ogledalu

Izvor: Kurir, 26.Feb.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR: Umesto sebe ugledala duha u ogledalu

Umesto svog odraza u ogledalu, žene u jednom frizerskom salonu videle su duh devojke, a reakcija prestrašenih žena snimljena je kamerom i objavljena na Jutjubu.

Vlasnici jednog frizerskog i kozmetičkog salona odlučili su da se zabave sa svojim mušterijama, pa su im priredili skrivenu kameru i to tako što su devojku prerušenu u duha smestili iza ogledala. Nije bilo baš prijatno.

Naime, iza jednog od ogledala nalazila se devojka koja je izgledala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao duh, pa tako kada neko od mušterija sedne ispred ogledala umesto svog odraza vidi duha. Reč je o skrivenoj kameri i devojke su različito reagovale, nekima je bilo smešno, dok su druge bile preplašene.

Skrivena kamera snimljena je radi promocije filma "The Last Exorcism Part II" koji će se u bioskopima naći sledećeg meseca.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.