HOROR! UBIO PA RASKOMADAO SUPRUGU: Sve se odigralo pred decom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 12:46

HOROR! UBIO PA RASKOMADAO SUPRUGU: Sve se odigralo pred decom

Delove tela stavio u vreće

Muškarac A.T. osumnjičen je da je ubio svoju suprugu, a zatim delove njenog tela strpao u vreće za smeće - i to pred vlastitom decom. Nakon tog stravičnog čina je oduzeo sebi život

Vlasti u Libanu pronašle su vreće s delovima tela kada su krenule da istražuju samoubistvo.  A.T. se, ubio ispred bolnice. Policija je počela istragu, a prvi korak bio je odlazak do njegove porodične kuće.

No, kada su tamo došli pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su nedavno zatrpanu rupu u zemlji, a u njoj pet vreća u kojima su bili delovi tela njegove supruge.

Njegova deca koja imaju tek četiri i šest godina, a A.T. ih je dobio u prošlom braku, rekli su policajcima da je njihov otac ubio pomajku, isekao delove njenog tela i spakovao ih u vreće. Pred njihovim očima.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.