HOROR! U automobilu NESTALOG ALEKSANDRA pronađen mrtav muškarac sa kesom na glavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 00:20

HOROR! U automobilu NESTALOG ALEKSANDRA pronađen mrtav muškarac sa kesom na glavi

Danas je sestra Aleksandra Zdjelarovića, Jovana podelila apel za pomoć u kom je navela gde i kada joj je brat nestao.

Na Iriškom vencu u automobilu nestalog Aleksandra Zdjelarevića (34) pronađen je mrtav muškarac sa kesom na glavi.

Podsetimo, danas je sestra Aleksandra Zdjelarovića, Jovana podelila apel za pomoć u kom je navela gde i kada joj je brat nestao.

- Nestao mi je brat. Zove se Aleksandar Zdjelarević, rođen 1987. godine. Visok oko 190 cm, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sebi ima crne pantalone sa džepovima sa strane i zelenu jaknu. Poslednji kontakt smo imali sinoć oko 20 časova. Tražili smo na svim mogućim mestima koja su nam pala na pamet. Iscrpeli smo sve opcije. Prijavila sam policiji, bila u Urgentnom, ali nema ga u evidenciji. Ukoliko ga vidite ili imate informaciju koja bi bila korisna, pišite mi ili me pozovite na 065/3323-852. Hvala unapred.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.