HOROR Žena iz Prijepolja krenula da vidi sina, pa umrla na benzinskoj pumpi na putu za Nemačku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 14:38

HOROR Žena iz Prijepolja krenula da vidi sina, pa umrla na benzinskoj pumpi na putu za Nemačku

Uprkos naporima lekara nije joj bilo spasa.

Na putu ka Štutgartu, na benzinskoj pumpi nedaleko od Beča, žena koja je putovala autobusom domaćeg privatnog prevoznika iz Novog Pazara kod sina u Štutgart, iznenada je preminula.

Putnica, čiji identitet još nije otkriven, navodno je postavila pitanje “dokle smo stigli?” kada su joj putnici odgovorili da su blizu Beča, izgubila je svest i preminula.

Kako saznaje Sandzaklive od putnika iz autobusa, hitna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medicinska pomoć je odmah pozvana, ali ni brza reakcija tima niti pokušaji reanimacije nisu uspeli da spasu život nesrećne putnice.

Čak je i helikopter bio angažovan na pumpi gde je autobus stao, ali nažalost, sve je bilo uzaludno. Kako se saznaje, žena je planirala da poseti svog sina u Štutgartu nakon što joj je ćerka iz Amerike stigla kod sina. Međutim, nije izdržala…

Prema nezvaničnim informacijama žena je iz Prijepolja.

(Srbija Danas/Sandžaklive)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.