HOROR U SREMSKIM KARLOVCIMA Pomahnitali rotvajler napao troje dece, tinejdžeru OTKINUO DEO MESA SA TELA, doktori nisu mogli da im priđu od psa

Izvor: Press, 19.Apr.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U SREMSKIM KARLOVCIMA Pomahnitali rotvajler napao troje dece, tinejdžeru OTKINUO DEO MESA SA TELA, doktori nisu mogli da im priđu od psa

Troje dece povređeno je danas u Sremskim Karlovcima kada ih je rotvajler iz susedne kuće napao i izujedao, a najteže povrede zadobio je dečak star 16 godina kome je pas otkinuo deo mesa sa tela veličine šake.
Foto:blic
Drugo dvoje dece od 13 i 11 godina zadobilo je lakše povrede.
Reč je o psu koji je iz dvorišta porodične kuće u Balkanskoj ulici izašao na ulicu gde je napao komšijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << decu, koja su potom pobegla u kuću.

Trenutno su na terenu ekipe hitne pomoći i policije, javlja reporter Tanjuga.
Policija je odmah izasla na teren, dok ekipa hitne pomoći koja je takođe brzo stigla, nije smela da uđe u dvorište jer je pas i dalje slobodno šetao.
Foto: Wikipedia
Ilustracija rotvajler/ foto Wikipedia Phil Sangwell
 



Policajka iz patrole uspela je da uđe kroz prozor kuće u sobu u kojoj su deca pobegla i dečaku sa povređenom rukom ukazala pomoć.
Nakon sat vremena, lekari Hitne pomoći uspeli su da uđu unutra i izvedu decu radi daljeg ukazivanja medicinske pomoći.
U Sremskim Karlovcima ne postoji sluzba koja bi mogla da dođe i i pobrine se za psa, a iz Zoohigijene u Novom Sadu rekli su da opština nije pod njihovom ingerencijom, pa ne mogu da intervenisu.
Očekuje se dolazak ekipe za uviđaj, a policija će protiv vlasnika psa podneti krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti po bezbedednost, rečeno je Tanjugu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U SREMSKIM KARLOVCIMA Pomahnitali rotvajler napao troje dece, tinejdžeru OTKINUO DEO MESA SA TELA, doktori nisu mogli da im priđu od psa

Izvor: Blic, 19.Apr.2019

Troje dece povređeno je danas u Sremskim Karlovcima kada ih je rotvajler iz susedne kuće napao i izujedao, a najteže povrede zadobio je dečak star 16 godina kome je pas otkinuo deo mesa sa tela. Drugo dvoje dece od 13 i 11 godina zadobilo je lakše povrede.

Nastavak na Blic...

HOROR U SREMSKIM KARLOVCIMA: Komšijski rotvajler IZUJEDAO TROJE DECE!

Izvor: RTV Pink, 19.Apr.2019

Troje dece zadobilo je povrede kada ih je komšijski rotvajler danas u Sremskim Karlovcima napao i izujedao, a najteže povrede zadobio ima dečak od 16 godina, kome je pas otkinuo deo mesa sa tela veličine šake. Drugo dvoje dece (13 i 11), zadobilo je lakše povrede.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.