HOROR U SRBIJI! Dečak (13) napao ženu (57) i njenog sina (17) sekirom i nožem - lekari im se bore za život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 10:33

HOROR U SRBIJI! Dečak (13) napao ženu (57) i njenog sina (17) sekirom i nožem - lekari im se bore za život!

Napad se dogodio u selu u opštini Nova Crnja.

Hitna pomoć je u zrenjaninski Urgentni centar noćas oko 3 časa dovela ženu (57) i njenog sina koji su napadnuti sekirom i nožem.

Kako se nezvanično saznaje, žena (57) je sekirom zadobila povrede po glavi i hitno je prebačena u Klinički centar Vojvodine, dok je sin (17) zadobio više uboda nožem u predelu grudi i sekirom u predelu glave i lekari mu se bore za život.

Kako se nezvanično saznaje, njih je napao trinaestogodišnji dečak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT! Mladić (17) kojeg je dečak (13) napao nožem i sekirom u Radojevu u KRITIČNOM STANJU

Izvor: Blic, 14.Maj.2023

Nakon operacije u zrenjaninskoj Bolnici, Milorad S, sedmnaestogodišnji mladić iz Radojeva u opštini Nova Crnja, na kojeg je nožem nasrnuo četiri godine mlađi drugar Amando L, nalazi se u šok sobi i kako lekari kažu, u vrlo teškom i po život kritičnom stanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.