HOROR U SELU KOD TUTINA! Deca NAŠLA BOMBU pa se IGRALA sa njom, kad su je bacili EKSPLOZIJA ZATRESLA CELO SELO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 22:20

HOROR U SELU KOD TUTINA! Deca NAŠLA BOMBU pa se IGRALA sa njom, kad su je bacili EKSPLOZIJA ZATRESLA CELO SELO!

Eksplozivna naprava bila postavljena pod nečiji automobil
Grupa dece je pronašla eksplozivnu napravu, tačnije bombu, kojom se se zaigrali, a potom je bacili na obližnju livadu, u selu Suvi Do, u opštini Tutin.
Kako prenosi "Sandžak lajv", samo pukom srećom izbegnuta je tragedija, jer je policijskom istragom utvrđeno da je bomba bila nekom iz sela postavljena ispod automobila, ali je na sreću ispala pre nego što je eksplodirala, ističu meštani.
Kako meštani prenose, sve se odigralo u četvrtak veče kada su u blizni seoske džamije primetili nepoznato lice koje je vozilo automobil marke "pežo karavan", sive boje i koje je nakon kraćeg zadržavanja napustilo selo....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.