HOROR U SARAJEVU: Izrešetan automobil poznatog tiktokera! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 10:21

HOROR U SARAJEVU: Izrešetan automobil poznatog tiktokera! (VIDEO)

Mislio sam da su u pitanju petarde. Čuo sam četiri ili pet pucnjeva

U Sarajevu je u večernjim satima 1. januara došlo do pucnjave u Paromlinskoj ulici kod broja 34.

Kako javlja "Avazov"reporter s lica mesta, tragovi metaka se vide na jednom od automobila. Sa pripadnicima MUP-a KS se nalazio i Amir Pašić Faćo, zato što se sumnja se da je na njega neko pucao.

- - rekao  je očevidac.

- I mi imamo informaciju da je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do upotrebe vatrenog oružja od strane NN lica. Nema povređenih osoba. Do pucnjave je došlo u Paromlinskoj ulici - rekli su ranije za portal "Avaza" iz Dežurnog operativnog centra MUP-a KS.

Amir Pašić Faćo je odranije poznat policiji. On je nedavno uhapšen jer je putem TikToka pretio Tinu Begtaševiću, sudiji Opštinskog suda u Sarajevu.

Izvor: Avaz.ba

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.