HOROR U PODGORICI: Dečak (15) razneo glavu očevom puškom

Izvor: Kurir, 25.Feb.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U PODGORICI: Dečak (15) razneo glavu očevom puškom

PODGORICA - Petnaestogodišnjak iz Podgorice pronađen je mrtav juče oko 14 časova u podgoričkom naselju Zagorič u kući u kojoj je stanovao, sa prostrelnom ranom na glavi.

Pored njegovog beživotnog tela pronađena je lovačka puška koja je pripadala njegovom ocu. Ne zna se tačno kad je dečak uzeo pušku koju je njegov otac koristio u lovu, kao i razlog zašto je uzeo, a očevidaca samog događaja nije bilo tako da se ne zna da li je u pitanju samoubistvo ili pak nesrećni slučaj.

Telo dečaka je, po nalogu nadležnog tužioca, poslato na obdukciju.

(CDM/Dnevne novine)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak nađen mrtav, pored tela očeva puška

Izvor: Mondo, 25.Feb.2015

Dečak (15) iz Podgorice pronađen je mrtav juče oko 14 časova u podgoričkom naselju Zagorič u kući u kojoj je stanovao, sa prostrelnom ranom na glavi...Foto: MONDO/Samir Cacan..Pored njegovog beživotnog tela pronađena je lovačka puška koja je pripadala njegovom ocu. ..Ne zna se tačno kad...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.