HOROR U NOVOM PAZARU! Dečak (16) uboden u stomak - pokušavao da razdvoji drugare koji su se tukli

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 19:33

HOROR U NOVOM PAZARU! Dečak (16) uboden u stomak - pokušavao da razdvoji drugare koji su se tukli

U ulici u kojoj se tuča dogodila smeštene su tri srednje i jedna osnovna škola, kao i Državni univerzitet

U tuči manje grupe maloletnika, koja se dogodila u ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru, ubod u predelu stomaka zadobio je šesnaestogodišnji maloletnik koji je prebačen u bolnicu. On je, kako se nezvanično saznaje, povređen u predelu stomaka i nalazi se na hirurgiji.

Kako Informer saznaje, on je povređen prilikom razdvajanja drugih maloletnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su se tukli.

- Došlo je do svađe dve manje grupe maloletnika, a onda i do tuče. Dečak je prišao da ih razdvoji i smiri, a zatim je uboden u predelu stomaka - kazao je izvor iz istrage.

Pripadnici novopazarske policije su ubrzo identifikovali osumnjičenog maloletnika koji je odmah priveden.

Inače, u ulici u kojoj se tuča dogodila smeštene su tri srednje i jedna osnovna škola, kao i Državni univerzitet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IZBODEN MALOLETNIK U NOVOM PAZARU Prišao da razdvoji mladiće koji su se tukli i uboden u stomak

Izvor: Blic, 21.Okt.2021

U tuči manje grupe maloletnika, koja se dogodila u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru, ubod u predelu stomaka zadobio je šesnaestogodišnji maloletnik koji je prebačen u bolnicu. On je, nezvanično saznajemo, povređen u predelu stomaka i nalazi se na hirurgiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.