HOROR U NIŠKOM ZATVORU: Osuđenik golim rukama zadavio ženu tokom bračne posete!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U NIŠKOM ZATVORU: Osuđenik golim rukama zadavio ženu tokom bračne posete!

Osuđenik Ivan Milovanović ubio je svoju ženu Bojanu dok je ona bila u poseti zatvoru u Nišu

NIŠ - Nišlija Ivan Milovanović koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne od tri godine i 10 meseci, zadavio je danas oko 12.30 sati rukama svoju suprugu Bojanu u prostorijama Kazneno popravnog zavoda Niš.

Prema prvim nezvaničnim informacijama Milovanović je svoju ženu Bojanu zadavio u " ljubavnoj sobi" niškog zatvora, za vreme dvočasovne posete. Zločin se dogodio bez prisustva čuvara.

Inače Milovanović se nalazi na izdržavanju trogodišnje zatvorske kazne zbog trgovine narkoticima.

Uskoro opširnije...

( M.M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osuđenik ubio suprugu u "ljubavnoj sobi" u zatvoru

Izvor: Blic, 22.Avg.2014

Osuđenik Ivan Milovanović ubio je suprugu juče oko 12.30 u prostorijama KPZ-a Niš, saznaje Blic...Milovanović je ženu Bojanu ubio dok je ona bila u poseti zatvoru u Nišu...Zločin se dogodio u takozvanoj ljubavnoj sobi niškog zatvra kada je supruga došla u dvočasovnu posetu suprugu koji je...

Nastavak na Blic...

HOROR-U-NISKOM-ZATVORU-Osudjenik-golim-rukama-zadavio-zenu-tokom-bracne-posete

Izvor: medio.rs, 22.Avg.2014

Osuđenik Ivan Milovanović ubio je svoju ženu Bojanu dok je ona bila u poseti zatvoru u Nišu..NIŠ - Nišlija Ivan Milovanović koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne od tri godine i 10 meseci, zadavio je danas prepodne oko 12.30 sati rukama svoju suprugu Bojanu u prostorijama Kazneno popravnog...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.