HOROR U MAKEDONIJI: Oteo bivšu suprugu, a onda je PREMLATIO U CRKVI

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U MAKEDONIJI: Oteo bivšu suprugu, a onda je PREMLATIO U CRKVI

Makedonska policija je pronašla A.S. ( 31 ) iz Tetova, na zapadu Makedonije, koji je sredinom prošlog meseca kidnapovao svoju bivšu suprugu A.J. ( 33 ), a kad nije htela da mu se vrati premlatio ju je u – crkvi. Nakon ovog zlodela, on se jedno vreme skrivao, ali mu je policija ušla u trag i stavila lisice na ruke.

Drama mlade žene A.J odigrala se sredinom prošlog meseca. Vraćajući se peške kući, nju je na ulici presreo njen bivši suprug A.S. Na silu ju je uvukao u svoj "golf" >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i uputio se u selo Lešok. Tamo ju je uveo u crkvu manastira "Sv. Atanasij" i preteći joj terao je da mu prizna da nije u vezi sa drugim muškarcem.

Nedugo potom, na silu ju je odvezao u drugo selo Varvara i ponovo je ugurao u lokalnu crkvu gde je počeo krvnički da je tuče udarajući je pesnicama po glavi i telu. Na kraju je tako celu isprebijanu ubacio u prtljažnik automobila i odveo u njihov bivši zajenički stan u Tetovu.

Tu ju je molio i ubeđivao da mu oprosti i da mu se vrati da ponovo žive zajedno. Kada je ona to odbila, začudo, pustio ju je da ode kući, a ona je prvo svratila do policije gde je prijavila napasnog bivšeg muža, koji će sada odgovarati za krivično delo "protivpravno lišavanje sa slobode".

(D.J.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.