HOROR U MAJDANPEKU - NOVI DETALJI: Komšije progovorile o mrtvom muškarcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 17:22

HOROR U MAJDANPEKU - NOVI DETALJI: Komšije progovorile o mrtvom muškarcu

Inicijalno se smatralo da je u pitanju samoubistvo, ali možda nije sve tako jednostavno. Istraga je u toku.

Telo muškarca (49) nađeno je jutros ispred zgrade u lokvi krvi u Majdanpeku, a za sada nije poznato da li je reč o ubistvu ili samoubistvu.

Policija je obavila uviđaj, a telo je odvezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je premunuo muškarac. Navodno, u blizini tela pronađena je lovačka puška.

Komšije kažu da je on bio dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čovek i da su se baš potresli kada su čuli da je mrtav.

- Niko od nas nije čuo hice, pa smo se zaista začudili da je na telu imao povrede od vatrenog oružja. Zgrada u kojoj živi nalazi se na kraju ulice, iza čega se nastavlja šuma i salaši - kaže jedan komšija.

- On je bio dobar čovek, išao je u lov. Puška je bila u blizini tela, ali možda nekih 50 metara dalje, tako smo čuli. Sad ne znamo šta se desilo, uglavnom, svi smo uznemireni. - dodao je uznemireni komšija.

Na mestu gde je pronađeno telo vidljiva je velika lokva krvi.

- Bila je policija i ekipa Hitne pomoći, ali su oni samo mogli da konstatuju smrt. Posle su telo odvezli na obdukciju. Neki pričaju i da je izvršio samoubistvo, ali se nadamo da će istraga utvrditi okolnosti pod kojima je upucan - pričaju uznemirene komšije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.