HOROR U DVORIŠTU KUĆE! Nestala devojčica (2) pronađena zakopana, PSI nanjušili telo, majka odmah uhapšena! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 12:44

HOROR U DVORIŠTU KUĆE! Nestala devojčica (2) pronađena zakopana, PSI nanjušili telo, majka odmah uhapšena! (FOTO)

Jeziv događaj uznemirio je javnost

Dvogodišnja devojčica, čiji nestanak su prijavili roditelji, pronađena je zakopana kraj svoje porodične kuće u Taiši u Ekvadoru. Prvi nalazi istrage pokazuju da je devojčica imala ozbiljne povrede glave, zbog čega su privedeni roditelji.

Mala Aina Jambija je poslednji put viđena 20. februara kako je crtala u kući, a majka je rekla da je izašla napolje da nešto poradi u bašti. Kako je rekla, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada se vratila u kuću, devojčice nije bilo. Pošto nisu uspeli da je pronađu, sledećeg dana su prijavili njen nestanak.

Policija, vojska, ali i građani krenuli su u opsežnu potragu za malom, a onda su psi tragači nanjušili nešto tik uz kuću devojčice. Ubrzo je otkopano njeno telo iz rake duboke dva metra. Telo devojčice bilo je umotano u ćebe.

Odmah je naređena obdukcija, a prvi nalazi govore da je dete preminulo od teških povreda glave. Policija je uhapsila majku i oca devojčice, ali je otac ubrzo pušten. Majka je zadržana u pritvoru. Ona se tereti za "nestanak deteta koji je rezultirao ubistvom".

Izvori upoznati sa slučajem kažu da je porodica bila pod nazdorom Centra za socijalni rad i da je dete od rođenja bilo smešteno u hraniteljsku porodicu. Međutim, u januaru ove godine je odlukom suda devojčica vraćena majci.

Mediji pišu da je Aina četvrto dete ubijeno ovog meseca u Ekvadoru, a za čije ubistvo se terete roditelji, rođaci ili prijatelji porodice.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/I.N./Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.