HOROR U BUDVI! Muškarac sekirom napao mladića: Krvnički ga udarao, pa prešao na automobil - sumnja se da je OVO razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 10:48

HOROR U BUDVI! Muškarac sekirom napao mladića: Krvnički ga udarao, pa prešao na automobil - sumnja se da je OVO razlog

Do konflikta je došlo navodno zbog devojke.

Budvanin ( 20) zadobio je sinoć teške povrede, a njegov automobil je demoliran nakon što ga je napao sugrađanin.

Kako je "Vijestima" saopštila porodica povređenog, incident se dogodio sinoć oko 22 časa u naselju Velji Vinogradi, kada je mladić sa svojim drugom pokušao da se parkira. Tada je iz drugog automobila prišao momak koji je držao sekiru u ruci.

- Prišao je prvo suvozaču, a kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video da momak sedi za volanom, prešao je na drugu stranu. Moj brat je izašao iz automobila i tada ga je udario drškom u glavu, nakon čega je moj brat pao na asfalt. Muškarac je potom sekirom počeo da udara po automobilu - ispričala je sestra povređenog mladića, koja je navela da je slučaj prijavljen policiji.

Kako navodi, mladić je sinoć transportovan iz kotorske u risansku bolnicu, zadobio je posekotinu te jak potres mozga. Lekari su ušili ranu, a mladić se još nalazi u bolnici, zbog čega još nije policiji dao izjavu.

"Vijestima" je u budvanskoj policiji potvrđeno da ta institucija ispituje celi slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.