HOROR U BLOKU 63 Nikola je Miličino telo danima držao u stanu, a onda je pozvao drugove da mu pomognu da ga se OTARASI

Izvor: Press, 25.Okt.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U BLOKU 63 Nikola je Miličino telo danima držao u stanu, a onda je pozvao drugove da mu pomognu da ga se OTARASI

Nikola K. (30), koji je uhapšen nakon što je za njim juče bila raspisana potera jer je u gepeku njegovog automobila pronađeno telo devojke Milice S. (28), ispričao je policajcima da se devojka predozirala a da on "nije znao šta da radi" pa je njeno telo držao danima u stanu, a onda ga sa prijateljima prebacio u automobil.
Foto:blic
Neverovatna drama odigravala se od juče po podne na Novom Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kada je policija dobila dojavu da tri muškarca iz zgrade u Gandijevoj ulici iznose telo u džaku!
Policija je odmah odjurila na lice mesta i od stanara zgrade čula da se zgradom danima širio jak neprijatan miris i da je jedan od stanara video kako tri mladića iznose telo iz zgrade.

Policija je upala u stan, koji je u vlasništvu Nikole K. i u njemu pronašla tragove krvi, kao i mobilni telefon koji je pripadao Milici S.
Ono što je posebno šokiralo policajce je da se u telefonu nalazilo i nekoliko fotografija iskasapljenog tela. Policija istražuje odakle su te fotografije, da li su autentične ili je u pitanju bila neslana šala. U liftu zgrade, takođe, su pronađeni tragovi krvi.
 



Sve ovo izazvalo je opsežnu potragu za Milicom S., Nikolom K. i njegovim prijateljima.
Uskoro je policija blokirala ceo Blok 63 i okolinu.
Nikola K. je uskoro priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. On je policajcima rekao da je Milica često dolazila kod njega u stan, ispričao je i da su oboje konzumirali drogu i da se ona pre nekoliko dana predozirala i preminula.
Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Zgrada u kojoj je Miličino telo bilo danima
- Ispričao je da nije znao šta da radi sa njom, da nije smeo da zove policiju, ni hitnu pomoć pa je njeno telo tako držao u stanu danima. Kada je od tela počeo da se širi nesnosan miris, pozvao je prijatelje da mu pomognu da se tela otarasi - kaže izvor "Blica".

Njih trojica su Miličino telo odneli do Nikolinog automobila koji je bio parkiran u blizini zgrade, i ostavili ga u gepeku. Oni su najverovatnije planirali da telo odvezu na neku zabačenu lokaciju i tamo ga ostave.
Kako "Blic" saznaje Miličin nestanak prijavljen je prošle nedelje policiji, pa se sumnja da je nesrećna devojka još tada preminula.
Njeno telo poslato je na obdukciju koja treba da potvrdi kako je devojka preminula, nakon toga će biti utvrđeno i za koje krivično delo će Nikola K. odgovarati.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

TRAGOVI KRVI PO ZGRADI Usred dana s petog sprata do automobila odneli TELO MRTVE DEVOJKE, komšije šokirane

Izvor: Blic, 25.Okt.2019

Telo Milice Stanojević (28) pronađeno je juče u gepeku automobila Nikole K. (30), mladića u čijem stanu je devojka nekoliko dana ranije preminula, najverovatnije od predoziranja narkoticima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.