HOROR U BEOGRADU USRED POLICIJSKOG ČASA: Čovek u nesvesti ležao nasred Vasine ulice, hitno prebačen na VMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2020, 23:39

HOROR U BEOGRADU USRED POLICIJSKOG ČASA: Čovek u nesvesti ležao nasred Vasine ulice, hitno prebačen na VMA

Pripadnici policije su nešto pre 21.00 sat zatekli muškarca u besvesnom stanju kako leži u Vasinoj ulici u visini broja 14, potvrdili su iz Hitne pomoći.

- Primili smo poziv od policije koji su rekli da u Vasinoj ulici nepomično leži muškarac. Naša ekipa ga je prebacila na Vojno medicinsku akademiju - rekli su u ovoj hitnoj službi.

Prema rečima svedoka, čovek je ležao na ulici od 20.00 časova. Penzioneri koji u ovom periodu dozvolu da prošetaju, zatekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su muškarca na leđima sa noga skupljenim u kolenima i sve vreme do dolaska Hitne pomoći se nije pomerao.

- Čovek je ležao nasred kolovoza, prava je sreća da ga niko nije udario kolima jer je u međuvremenu bilo saobraćaja. Činilo se da nije imao nekih vidljivih povreda na telu. Ljudi su mu prilazili i proveravali da li diše. Policajci su pokušali da ga probude, ali bezuspešno - ispričao je očevidac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.