HOROR U BEOGRADU Traga se za braćom osumnjičenom za TRGOVINU LJUDIMA, tužilaštvo pokrenulo istragu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 22:11

HOROR U BEOGRADU Traga se za braćom osumnjičenom za TRGOVINU LJUDIMA, tužilaštvo pokrenulo istragu

Jeziv zločin u prestonici

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv braće zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i organizovali prostituciju, potvrđeno je u tom tužilaštvu.

Ovo tužilaštvo je preuzelo od Trećeg osnovnog javnog tužilštva u Beogradu krivično gonjenje braće za posredovanje u prostituciji.

Sumnja se da su oni, zajedno da drugim osumnjičenima, iskorišćavali jednu ženu i njene teške prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako što su joj podvodili klijente i od naplaćenih usluga uzimali polovinu zarađenog novca.

Treće osnovno javno tužilaštvo protiv njih je 12. februara donelo naredbu o sprovođenju istrage zbog sumnje da su na više lokacija u gradu organizovali prostituciju.

Oni se od tog dana nalaze u bekstvu.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.