HOROR U BEOGRADU: Muškarac izvršio samoubistvo VEŠANJEM u kući gde je živeo sa maloletnom decom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 01:22

HOROR U BEOGRADU: Muškarac izvršio samoubistvo VEŠANJEM u kući gde je živeo sa maloletnom decom

Policija je zatekla zastrašujući prizor

Muškarac (45) izvršio je u utorak uveče samoubistvo vešanjem u Beogradu.U kući je živeo sa maloletnom decom. O svemu je obaveštena policija. Ekipa Hitne pomoći uputila se na lice mesta gde su mogli samo da konstatuju smrt.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu:

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected].

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.