HOROR U BEOGRADU! Muškarac izboden nožem preminuo u Urgentnom centru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 09:47

HOROR U BEOGRADU! Muškarac izboden nožem preminuo u Urgentnom centru!

Dva ubadanja nožem dogodila su se u razmaku od samo jednog minuta

Dva ubadanja nožem dogodila su se noćas oko jedan sat posle ponoći na dve lokacije u Beogradu, a jedan od ranjenih muškaraca je preminuo u Urgentnom centru.

Kako je potvrđeno iz MUP Srbije, muškarac koji je izboden nožem na uglu Dobračine i Dunavske ulice, a koji je prevezen na reanimaciju, podlegao je povredama. On je zadobio dve ubodne rane.

Drugi muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izboden je na Terazijama, u blizini hotela Moskva. Sa teškim povredama je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar. Dva ubadanja nožem dogodila su se u razmaku od jednog minuta.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/Jelena Ostojić/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.